Saya Bongkarkan... Bagaimana Untuk SETTLEKAN skin problem hanya bermula dengan SAMPEL yang mana terbukti bantu lebih 378 Pengguna Jimatkan Duit mereka daripada “terlabur pada skincare yang tak perlu”

Sebab tu anda WAJIB Tonton Video di bawah ini dulu !

Saya pasti, kebanyakan anda pasti mahu kulit yang sihat sahaja, tapi dalam masa yang sama nak jimatkan duit poket agar tak terlabur duit pada perkara yang tak perlu. Betul kan?

Anda juga manusia biasa seperti saya. Saya juga manusia seperti anda. Ianya! Masih belum terlambat untuk berubah!

Saya mula mendalami ilmu pendidikan kulit, penggunaan skincare. Baca pelbagai buah buku, masuk webinar, minta nasihat pakar kulit

Dan Akhirnya…

Saya Mula Faham & Jelas!

Perkara paling penting sebenarnya sebelum anda membuat pembelian skincare atau produk penjagaan kulit adalah dengan tahu tentang kulit diri anda sendiri . Tiada siapa yang lebih mengetahui kulit anda melainkan diri anda sahaja .

Ya, saya sangat sarankan anda menggunakan SAMPLE RESCUE KIT ini untuk memastikan anda membuat pilihan yang tepat dan menggunakan produk yang sesuai untuk masalah kulit anda.

Kebanyakan pelanggan kami amat bersetuju dengan Sample Rescue Kit ini bagi yang mana baru nak belajar dan mencuba kerana tidak mahu berlaku pembaziran disamping peknya yang kecil serta mudah dibawa kemana mana.

Dengan maklumat ini , memudahkan kita membuat pembelian produk penjagaan kulit yang bersesuaian dengan masalah kulit kita, tetapi bagaimana? Dengan mencuba perkara baru dapat meningkatkan keyakinan diri kita

HAA. sebab tu anda kena faham, kulit anda tak selamanya dalam kondisi yang sama, sebab itu anda kena mencuba yang mana bersesuaian mengikut persekitaran, hormon dan sebagainya.

Jadi, dengan pemakaian dan step yang betul anda pasti akan benar-benar faham tentang penggunaan dan pemakaian skincare dengan cara yang betul

Jangan risau, saya akan bantu anda untuk menggunakan produk beserta garis panduan menggunakan skincare, jadi anda pasti tidak akan tertanya-tanya bagaimana mengunakan produk selepas sample sampai di tangan anda..

PERTAMA SEKALI KAJI TENTANG TEKSTUR

Anda boleh rasai sample tersebut dari segi tesktur krim, air atau minyak samada pada serum , pembersih muka adakah ianya bersesuaian dengan citarasa anda, atau mungkin pada ketahanan pada wajah

PERHATIKAN TEST BAUAN PADA SKINCARE

Anda boleh rasai sample tersebut dari segi tesktur krim, air atau minyak samada pada serum , pembersih muka adakah ianya bersesuaian dengan citarasa anda, atau mungkin pada ketahanan pada wajahJangan terlalu obses dengan bauan ORGANIK atau SEMULAJADI

Jika anda belum pernah langsung mencuba bau sebenar produk original atau orignal. Sungguh saya katakan mungkin anda tak lalu dan ada sesetengahnya berbau “tengik” hasil daripada bahan aktif sesetengah produk tersebut. Tetapi TIDAK SEMUA , saya ulang TIDAK SEMUA produk berbau, oleh kerana itu sedikit wangian akan diletakan pada skincare untuk mengurangkan bau bahan sahaja.

Peratus bauan pula adalah seperti yang ditetapkan mengikut piawaian R&D. Namun 95% tindak balas atau kerengsaan kulit sebenarnya datang dari wangian. Jadi penting untuk anda hidu bauan skincare anda, bukan apa, jika terlalu wangi sehingga menusuk hidung maka anda harus berwaspada kerana boleh menjadi punca pada masalah kulit anda kelak

UJI TINDAK BALAS PRODUK

Sebelum anda beli sesuatu produk, cuba uji produk sample di bawah dagu untuk melihat sama ada mempunyai sebarang jenis tindak balas produk tersebut pada kulit anda. Saya cadangkan anda mencuba pada bahagian kulit yang bersih (di bawah dagu atau di bahagian dalam pergelangan tangan). Lakukan Pada waktu malam dan jika anda terbangun dari tidur dengan tidak ada alahan, ia selamat untuk digunakan pada seluruh muka

KONSISTEN SEHINGGA 14 - 30 HARI

Harus diingatkan agar Jangan terlalu kerap bertukar produk dalam jangka masa pendek . Produk mengambil masa sekurang-kurangnya sebulan untuk membuat perubahan dalam kulit anda dan boleh jadi sehingga 3-6 bulan untuk mendapat manfaat penuh. Ingat anda tidak akan hasil seperti yang diharapkan jika tidak mengikuti langkah pemakaian dan saranan penjagaan kulit

Sorry sebelum tu saya nak bagitahu RESCUE KIT ini bukanlah sesuai untuk semua orang... hanya orang tertentu sahaja yang sesuai dapatkan Rescue Kit ini! Diantaranya:

Saya ada berita gembira untuk anda!

Tetapi..

Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa kerana kami ingin berikan anda julung-julung kalinya FREEGIFT yang sangat berbaloi iaitu GREEN2WAX COOLING GEL.

GREEN2WAX COOLING GEL ini ialah untuk:

GREEN2WAX COOLING GEL ini bernilai RM118 tetapi jika anda beli set Rescue Kit ini anda akan dapat secara PERCUMA . Saya ulang ianya SECARA PERCUMA tau!

Ehhh ehh belum habis lagi. Satu lagi tawaran Khas untuk anda, sekiranya anda membuat pembelian sekarang akan dapat PENGHANTARAN PERCUMA Seluruh Malaysia

Maaf saya nak bagi tahu awal-awal yang tawaran ini SAH HARI INI SAHAJA, jika anda tutup page ini kemungkinan anda tidak lagi menerima Tawaran-tawaran yang kami berikan.

Jadi, jangan lepaskan perluang keemasan ini !

Baiklah! Tanpa melengahkan masa lagi! Anda boleh klik butang hijau "Dapatkan Sekarang!"

Usah ambil masa terlalu lama untuk bertindak! Anggap sahaja pelaburan duit sebanyak RM148 ini adalah merupakan titik permulaan untuk anda memulakan langkah untuk perbaiki kulit anda Namun begitu, saya tidak dapat janji harga ini akan kekal untuk selamanya!

Jadi, lebih baik anda dapatkan RESCUE KIT ini hari ini juga sebelum saya berubah fikiran menaikkan harga RESCUE KIT ini.